Priključne omarice FELOLUX v mrežnem sistemu

Omarice so lahko le med seboj povezane v omrežju kot samostojni sistem in tako po principu "GOSPODAR - SUŽENJ" si pošiljajo različne nastavitve med seboj.

V primeru večjega števila postavljenih priključnih omaric je za popolno kontrolo tega področja možna tudi povezava s strežniškim sistemom. Naš strežniški sistem FOLPO nudi popolno daljinsko kontrolo statusa delovanja priključnih omaric v omrežju, popolno kontrolo do uporabnikov in njihove porabe vseh priključkov na posamezni omarici.
Z uporabo tega sistema omogočamo tudi daljinsko izključitev vseh priključkov priključnih omaric FELOLUX.


Samostojni sistem delovanja omaric

Priključne omarice v samostojnem sistemu so priključene med seboj prek "Switch-a". S tem lahko določimo priključno omarico, ki bo služila kot "GOSPODAR", prek katere lahko z nekaj kliki prek zasnovanega servisnega menija na prikazovalniku na tekoče kristale občutljivim na dotik, pošljemo vse potrebne nastavitve za delovanje še ostalim omaricam, ki so določeni kot "SUŽNJI".

Strežniški sistem FOLPO

Povezava med strežnikom FOLPO in priključnimi omaricami FELOLUX lahko poteka prek optične povezave s pretvornikom na ethernet ali pa prek brezžičnih anten.

Daljinsko upravljanje in kontroliranje je možno prek različnih računalniških in mobilnih naprav z aplikacijami za daljinsko povezovanje na strežniško napravo.